Bombsack / Cannibalistic Coprophagia / Angioimmunoblastic T- Cell Lymphadenopathy / Dioctophyma Renale / Miastenia Gravis / Cop Stench / Ruptured / Mal Aliento / Ugly X Ogre / Schizoid / Pucta / Get Sick / Pathophysiology of Fatal Strangulation / Ascoroso - Blasting Cannibalism 14 Ways Split (2020)

geen stemmen

België / Zweden / Indonesië / Chili / Italië / Duitsland / India / Spanje / Peru
Metal / Electronic
Label: Olivia (I)

1. Bombsack - A Sad Song, Syriously (1:51)
  2. Bombsack - Just Do It! (2:01)
  3. Bombsack - Oral Sex (2:07)
  4. Bombsack - I Work for the Streetcleaner (5:54)
  5. Cannibalistic Coprophagia - Populism Is Nothing for Me, I Prefer to Rot Alone (4:48)
  6. Miastenia Gravis - Untitled (4:30)
  7. Schizoid - Cum on the Beach (5:41)
  8. Pucta - Festín de Cadáveres (0:50)
  9. Pucta - Bebiendo Sangre de Arterias Femorales de Cuerpos in Vivo (1:57)
  10. Pucta - Obstrucción Intestinal por Ascaris Lumbricoides (1:24)
  11. Angioimmunoblastic T-Cell Lymphadenopathy - Lymphocytosis Chronic Lymphocytic Leukemia (0:53)
  12. Angioimmunoblastic T-Cell Lymphadenopathy - Atypical Perinuclear Antineutrophil Cytoplasmic Antibody Failure (0:39)
  13. Angioimmunoblastic T-Cell Lymphadenopathy - Cytomegalovirus Infection (0:53)
  14. Angioimmunoblastic T-Cell Lymphadenopathy - Lymphocytosis Acute Lymphoblastic Leukemia (1:18)
  15. Mal Aliento - Trxsintitulo (3:27)
  16. Ugly X Ogre - Gob (2:05)
  17. Ugly X Ogre - Ogre Is Here (2:40)
  18. Pathophysiology of Fatal Strangulation - Intro (0:52)
  19. Pathophysiology of Fatal Strangulation - Fetus Strangled by Umbilical Cord (1:16)
  20. Pathophysiology of Fatal Strangulation - Forensic Anthropology (1:51)
  21. Pathophysiology of Fatal Strangulation - Infected Ear Lobe (1:16)
  22. Dioctophyma Renale - Jugos Vaginales de Monja (0:59)
  23. Dioctophyma Renale - Traumatismo Craneocefalico por Disparo de Arma de Fuego (1:18)
  24. Dioctophyma Renale - Gangrenous Parasitosis (2:04)
  25. Dioctophyma Renale - Hail Schizoid (0:59)
  26. Dioctophyma Renale - Atypical Hemolytic Uremic Syndrome (0:50)
  27. Ruptured - Laparoscopic Cholecystectomy (6:40)
  28. Cop Stench - Untitled (4:41)
  29. Ascoroso - Matadouro de Porcos Humanos (1:51)
  30. Ascoroso - Massacre (0:42)
  31. Ascoroso - Atrocidade (1:33)
  32. Ascoroso - Corpos Violados (1:42)
  33. Ascoroso - Esmagador de Ossos (0:50)
  34. Get Sick - Unborn Regurgitation (1:54)
  35. Get Sick - Cadaver Humiliation (2:05)
  36. Get Sick - Horrible Human Avulsion (1:39)
Bombsack (Belgium)
Cannibalistic Coprophagia (Sweden)
Miastenia Gravis (Italy)
Schizoid (Chile)
Pucta (Peru)
Angioimmunoblastic T-Cell Lymphadenopathy (Indonesia)
Mal Aliento (Spain)
Ugly X Ogre (Indonesia)
Pathophysiology Of Fatal Strangulation (Sweden)
Dioctophyma Renale (Chile/Mexico)
Ruptured (India)
Cop Stench (Germany)
Ascoroso (Brasil)
Get Sick (Mexico)

Veelal valt er bij dit soort compilaties niet te achterhalen waar iedereen vandaan komt, maar deze wel en het geheel boeit me wel, gaat om goregrind, gorenoise, cybergrind, noisecore, grindcore.

14 way split - Blasting Cannibalism | Pucta - pucta.bandcamp.com

avatar van ZAP!
B.Robertson schreef:
...gaat om goregrind, gorenoise, cybergrind, noisecore, grindcore.
Lomp hard en snel, zeg maar?

Ben de laatste tijd weer in andere hoeken aan 't zoeken (alhoewel... Sadus en LeftyFish), maar wie weet kom ik hier ook een keer weer uit.

ZAP! schreef:
Lomp hard en snel, zeg maar?

Zit ook veel elektronische noise tussen. Kwaliteit valt me niet tegen voor dit soort herrie. Is ook op CDr uitgebracht. Kan ook aan het Italiaanse label liggen, want vaak is de kwaliteit er niet naar met dit soort deelnemers. Gore Grind Noise 13 Way Split (2019, File) | Discogs klinkt ook niet verkeerd, maar daar kan ik lang niet overal de nationaliteit achterhalen.

avatar van EttaJamesBrown
Kunnen al die uitvoerenden niet achterwege gelaten worden? Is bij andere verzamelaars ook zo.

Thekillers87327
Vind de album titel wel iets te kort

EttaJamesBrown schreef:
De artiest is de uitvoerende van een album en wordt op MusicMeter over het algemeen zo opgenomen als op het artwork van een album vermeld staat. Maar daar had ik zo ook mijn twijfels ook over omdat het wel erg druk daarboven wordt. Enige reden om hier te posten was om de nationaliteit van alle betrokken te vermelden omdat dat allemaal niet weergegeven kon worden. Anderzijds was het de bedoeling lekker veel moeite voor een toevoeging te doen zodat ik het me er met Gore Grind Noise 13 Way Split niet makkelijk met alleen labelnationaliteit Chili kon afmaken, waar ik die van de deelnemers bij lange na niet kan achterhalen. Gaat hier ook om aantallen die ik niet eerder ben tegengekomen, veelal debuteert men binnen deze tak van (anti)muziek op soortgelijke splits met nieuw werk en Discogs neemt die namen ook allemaal op.

Maar het overheerst wel ja, al die namen.