Dante Elephante - Mid-Century Modern Romance (2021)

Soul / Rock
Label: Born Losers

1. Find Somebody to Love (3:12)
  2. Jeni (3:09)
  3. E-Motion (3:38)
  4. Mid-Century Modern Romance (2:36)
  5. 90 Days (4:14)
  6. Las Vegas (3:48)
  7. Santa Barbara (2:56)
  8. Birds of Paradise (2:52)
avatar van DeBoeb
In de categorie foute album covers gaat het gelijk op met Aaron Frazer - introducing... De sfeer en sounds van de albums is dan ook goed vergelijkbaar, waar de stem van Ruben Zarate mij net wat meer kan beroeren. Een plaat vol nummers waarbij het thuiswerken net wat leuker wordt.

avatar van Reijersen
Aan het ontwerp van de cover ligt het in ieder geval niet voor Dante Elephante. Die valt sowieso wel op tussen eventuele andere platen in een platenbak. En muzikaal dan? Opener Find Somebody Love heeft iets onwennigs, maar iets onbekommerds. Jeni is een discoesque nummer met een vrolijke toon. E-Motion is ook vrolijk, een leuke songs. De titeltrack is eigenlijk niet meer dan prima. 90 Days is smooth en ook weer discoesque. Een rustige, prettige song. Las Vegas is wel lekker funky te noemen, geinig nummertje. Santa Barbara is dan weer een stukje rustiger en afsluiter Birds of Paradise is ook rustig.