Alan Power - Greatest Hits Vol. 1 (2019)

Country
Uitgebracht in eigen beheer

1. Irene (3:46)
  2. Lost and Found (3:21)
  3. Hear and Now (3:40)
  4. Show Up (2:39)
  5. Is This Love? (3:34)
  6. Boy Trapped (In the Body of a Man) (4:08)
  7. Destiny (2:55)
  8. Horror Show (3:11)
  9. Bitter Taste (4:39)
  10. Head Above the Water (4:13)
avatar van musicfriek
Debuutalbum van deze Alan Power. Naast muzikant is hij ook komediant, vandaar de titel.

Wat gelijk opvalt is zijn donkere, warme, soms wat rauwe stem. Het album staat vol met country-noir songs die prachtig geproduceerd zijn. Een nummer als Hear and Now is toch wel een juweeltje, in de video zien we hem samen met zijn vrouw. Vermoed dat hij wel wat meer naam gaat krijgen, want de opvolger van dit album komt 6 november uit: Songs to Break America. En de 2 nummers die daarvan bekend zijn staan op repeat hier. Zeker een artiest om in de gaten te blijven houden.

Mss iets voor jou, heicro? En voor iedereen die country een warm hart toedraagt natuurlijk