menu

Jeff Wayne - Pianos, Strings and Some Other Things (2019)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Electronic / Rock
Label: Sony

  1. The Eve of the War (4:30)
  2. Forever Autumn (4:37)
  3. The Red Weed (5:52)
  4. Brave New World (6:53)
totale tijdsduur: 21:52
zoeken in:
avatar van CorvisChristi
3,5
CorvisChristi (crew)
Jeff Wayne is onlosmakelijk verbonden aan zijn rock-musical The War of the Worlds. Door de jaren heen heeft het een tijdloze impact gehad op jong en oud binnen de muziek-generatie en heden ten dagen is het nog steeds één van de beste albums die ik ooit heb gehoord. Dit zal ook altijd zo blijven.

Vorig jaar verscheen er een gelimiteerde EP op de markt, speciaal uitgebracht op vinyl, in de vorm van Pianos, Strings and Some Other Things. Het bevat vier exclusieve versies van zo'n beetje de bekendste nummers van het album in meer integere, instrumentale bewerkingen waar vooral de piano overduidelijk op de voorgrond is te horen.
Om deze nummers op deze manier weer eens te horen, doet me eigenlijk meteen terug verlangen naar de originele versies, maar het moet gezegd dat deze versies er ook best wel mogen zijn.

Het is een zeer leuke bijkomstigheid om deze EP eens te beluisteren en het misstaat ook zeker niet om deze naast The War of the Worlds erbij te hebben.

Al met al is het een leuke verrassing voor vooral fans van The War of the Worlds.

avatar van vigil
3,5
Exclusieve RSD release op vinyl. Voor mij eigenlijk meer een leuk hebbedingetje dan een zeer waardevolle toevoeging qua muziek.

En inderdaad, enkel voor de WotW fanaat

Gast
geplaatst: vandaag om 03:15 uur

geplaatst: vandaag om 03:15 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.