Michael Weiner & Alan Zachary - Secondhand Lions: World Premiere Recording (2020)

Alternatieve titel: A New Musical Adventure

geen stemmen

Label: Broadway

1. Trey Middleton - The Wild Lion Boys (3:27)
  2. Gregg Edelman - Just Right (3:01)
  3. Kevin Earley en Nehal Joshi - Worth Believin' In [Intro] (1:47)
  4. Gregg Edelman, Ramone Owens, Trey Middleton en World Premiere Cast of Secondhand Lions - The Steamship (2:16)
  5. Gregg Edelman, Jason Danieley, Kevin Earley en Trey Middleton - The Sultan of the Sultanate of Oujda (1:44)
  6. Ava Della Pietra, Trey Middleton en World Premiere Cast of Secondhand Lions - Sand (4:31)
  7. Ava Della Pietra en Gregg Edelman - You Have to See It to Believe It (2:57)
  8. Jenny Powers - The Story of My Life (3:16)
  9. Kevin Earley - Just What I Needed (2:50)
  10. Jenny Powers en Wendi Bergamini - Unlike Anyone I've Ever Known (3:14)
  11. Gregg Edelman, James Naughton en Trey Middleton - Ghita's Advice (1:39)
  12. Jason Danieley, Jenny Powers, Kevin Earley, Trey Middleton en World Premiere Cast of Secondhand Lions - Hub's Revelation (4:02)
  13. Jason Danieley, Jenny Powers en Kevin Earley - Alive or Dead (4:56)
  14. Ava Della Pietra en Trey Middleton - You Have Brought Me Love (3:39)
  15. Ava Della Pietra, Gregg Edelman, James Naughton, Jason Danieley en World Premiere Cast of Secondhand Lions - Fly Into a Better Tomorrow (5:28)
  16. Trey Middleton en World Premiere Cast of Secondhand Lions - The Sultan's Lament (2:00)
  17. Gregg Edelman - Do Something for Me (2:58)
  18. Ava Della Pietra, Kevin Earley en Trey Middleton - Don't Count Us Out (2:52)
  19. Ava Della Pietrar, Jason Danieley, Jenny Powers, Kevin Earley, Trey Middleton en World Premiere Cast of Secondhand Lions - Worth Believing' In (Finale) (3:32)
  20. Stephanie J. Block - The Forth Worth College of Court Reporting [Demo -- Cut Song] (3:39)

Er zijn bij dit album nog geen berichten geplaatst.