The Earls - Remember Me Baby (1963)

Label: Old Town

1. Remember Me Baby (2:23)
  2. Eyes (2:30)
  3. Out in the Cold Again (2:34)
  4. Life Is but a Dream (1:49)
  5. Cry Cry Cry (2:05)
  6. Our Day Will Come (3:12)
  7. Remember Then (2:08)
  8. Never (2:19)
  9. Amor (3:43)
  10. Looking My Way (1:48)
  11. Don't Forget (1:56)
  12. Kissin' (2:03)
avatar van jorro
Voor zover ik kan nagaan is dit het enige album van The Earls, behoudens dan een aantal verzamelalbums met daarop dezelfde nummers als op dit album, maar steeds in een andere volgorde. Tja.
De muziek is niet echt bijzonder en ook de zuiverheid van zingen is op het randje of soms net er overheen.
Luister eens naar Our Day Will Come.
Ook verder kan ik wederom kort zijn: Het is geheel mijn ding niet.
Niet alleen is de zang matig, de liedjes zijn over het algemeen niemandalletjes met weinig smaak of kraak.
Ik heb het tweemaal uitgezeten maar dat viel me niet mee.

avatar van LucM
Ik bezit een compilatie waarop al deze nummers staan. Ik vind de zang wel meevallen al ben ik het eens met jorro dat Our Day Will Come matig gezongen is. Des te vreemder dat jorro 5* geeft aan het debuut van Joanna Newsom waar haar zang niet al te toonvast is, zeker vergeleken met haar latere albums.
Ik vind de muziek wel prettig maar toegegeven, ik hou wel van de ouderwetse doo wop. Al zijn er in dit genre betere groepen dan The Earls. Hun hit Remember Then vind ik wel prachtig.