Kevin Murphy & Laurence O'Keefe - Heathers, the Musical: World Premiere Cast Recording (2014)

geen stemmen

Label: Yellow Sound

1. Katie Ladner, Alice Lee, Jessica Keenan Wynn, Barrett Wilbert Weed en Elle McLemore - Beautiful (8:19)
  2. Jessica Keenan Wynn, Alice Lee en Elle McLemore - Candy Store (2:52)
  3. Barrett Wilbert Weed - Fight for Me (2:35)
  4. Barrett Wilbert Weed en Ryan McCartan - Freeze Your Brain (2:53)
  5. Evan Todd, Jessica Keenan Wynn, Alice Lee, Barrett Wilbert Weed en Jon Eidson - Big Fun (4:14)
  6. Barrett Wilbert Weed en Ryan McCartan - Dead Girl Walking (3:24)
  7. Jessica Keenan Wynn, Daniel Cooney, Dan Domenech, Michelle Duffy en AJ Meijer - The Me Inside of Me (5:15)
  8. Evan Todd, Alice Lee, Barrett Wilbert Weed, Elle McLemore en Jon Eidson - Blue (2:47)
  9. Evan Todd, Barrett Wilbert Weed, Jon Eidson en Ryan McCartan - Our Love Is God (5:18)
  10. Anthony Crivello en Daniel Cooney - My Dead Gay Son (3:42)
  11. Barrett Wilbert Weed en Ryan McCartan - Seventeen (3:11)
  12. Michelle Duffy, Rachel Flynn, Dustin Sullivan, Charissa Hogeland en AJ Meijer - Shine a Light (2:31)
  13. Elle McLemore - Lifeboat (1:39)
  14. Alice Lee en Elle McLemore - Shine a Light [Reprise] (0:42)
  15. Katie Ladner - Kindergarten Boyfriend (3:48)
  16. Jessica Keenan Wynn, Evan Todd, Michelle Duffy, Barrett Wilbert Weed en Jon Eidson - Yo Girl (1:46)
  17. Michelle Duffy, Barrett Wilbert Weed en Ryan McCartan - Meant to Be Yours (3:25)
  18. Michelle Duffy, Daniel Cooney, Barrett Wilbert Weed, Elle McLemore en Ryan McCartan - Dead Girl Walking [Reprise] (2:46)
  19. Barrett Wilbert Weed en Ryan McCartan - I am Damaged (1:26)
  20. Alice Lee, Katie Ladner, Barrett Wilbert Weed en Elle McLemore - Seventeen [Reprise] (2:44)

Er zijn bij dit album nog geen berichten geplaatst.