Marilyn Mazur - Live Reflections (2020)

1 stem

Denemarken
Jazz
Label: Stunt

1. Gong-Pri (9:00)
  2. Subwaygroove (6:19)
  3. Dreamfog Mountain (4:43)
  4. The Dreamcatcher (6:12)
  5. The Holey (12:22)
  6. Reflections (5:25)
  7. Love Eruption (1:06)
  8. First Dream (17:23)
  9. Vinterstykke (3:51)
avatar van Broem
Percussioniste Marilyn Mazur laat op dit live-album een dwarsdoorsnede van haar oeuvre aan bod komen. Ze speelde met de grote jazzartiesten op aarde en haar carrière heeft inmiddels een behoorlijke spanwijdte. Op dit album werkt ze samen met een aantal kanjers uit de Scandinavische jazzscene. Met o.a. Nils Petter Molvaer op trompet, Eivind Aarset op gitaar enz. Muziek klinkt behoorlijk geïmproviseerd en is dus live opgenomen. Ademt een fraaie sfeer uit en de productie is wederom om door een ringetje te halen. Voor mij soms iets te ‘vaag’ waardoor ik niet alle nummers raak vind. Ruime voldoende echter voor deze grande dame van de percussie.