Belief - Dedication (2006)

Label: Green Streets

7. Goin Hard

met C-Rayz Walz

8. Dedication
  9. Passion Aggressive
  10. The Fountainhead (I Know '06)

met Murs

11. Getyourmindright

met Murs en A.G.

12. Say Yes

met Vordul Mega, C-Rayz Walz, Murs en Wordsworth

avatar van Osiris Apis
Samenwerking van de producer Belief met de mc's Murs, C-Rayz Walz, Verdul Mega en Wordsworth.
Belief heeft ook een aantal tracks op het album van Murs - End of the Beginning geproduceerd.

avatar van Rhythm & Poetry
Uitstekende MC's op dit album aan de sound van Belief heb ik toch weer even moeten wennen, maar toen eenmaal het kwartje viel ben ik toch redelijk enthousiast over het album. Ook de instrumentale nummers zijn de moeite waard.

avatar van J.M.
Let's go doet me kwa productie denken aan Universal Mind Control van Common, ook dat refreintje is een beetje hetzelfde.
Dat nummer vind ik als enige wat minder. Verder ben ik erg positief over dit album goede mc's met goede beats.

avatar van J.M.
Jammer van de nummers Hot Nights, Runs the World en Lets Go anders had dit wel 4* geworden.

avatar van Osiris Apis
Wat mankeert er aan Hot Nights? Ik vind dat een prima nummer. Dit gitaar sample is lekker.
Die andere 2 ben ik het wel met je eens. Op Hot Nights rapt Wordsworth erg saai. En Universal Mind Control heeft idd veel wel van Let's Go.
Ik vind Justice wat minder, door de reggae sfeer. De laatste 3 nummers vind ik de sterkste nummers.

Osiris Apis schreef:
Op Hot Nights rapt Wordsworth erg saai.

En ik vind de beat niet lekker.