Chilly Gonzales - A very chilly christmas (2020)

Canada
Neoklassiek
Label: Gentle Threat

1. Silent Night (2:44)
  2. Good King Wenceslas (2:01)
  3. Silver Bells (2:38)
  4. God Rest Ye Merry Gentlemen (2:27)
  5. Last Christmas (2:24)
  6. The Banister Bough (4:09)

met Feist

7. Jingle Bells (1:43)
  8. All I Want for Christmas Is You (1:39)
  9. In the Bleak Midwinter (2:12)

met Jarvis Cocker

10. Snow Is Falling in Manhattan (4:05)

met Jarvis Cocker en Feist

11. O Tannenbaum (1:39)
  12. Maria Durch ein Dornwald Ging (1:23)
  13. O Come All Ye Faithful (2:25)
  14. We Three Kings (2:59)
  15. Auld Lang Mynor (1:31)
avatar van remcodurez
Grote fan van deze man, maar dit onderscheidt zich op geen enkel vlak van een matig kerstalbum op piano.
Het trucje van we spelen een bekend liedje in minor ipv major is te zwak om hier een heel album rond op te bouwen.

Was erg benieuwd naar dit album, maar het is voor mij geen blijvertje op de kerstplaylist.

De nummers met Feist en Jarvis Cocker vind ik dan wel weer de moeite waard, met name de Purple Mountains-cover is erg fraai en tot nu toe mijn favoriete nieuwe kerstnummer. Deze drie nummers mogen op de kerstplaylist, de rest wat leuk om eens te horen maar daar blijft het dan ook bij.