Everon - Flood (1995)

Label: Mascot

1. Under Skies... (3:02)
  2. ...Of Blue (5:06)
  3. Black River (5:23)
  4. Very Own Design (5:42)
  5. In All That Time (8:03)
  6. Lame Excuses (3:37)
  7. In Silent Grace (6:42)
  8. Caveman (6:17)
  9. Simple Truth (5:20)
  10. Flood (5:43)
avatar van itbites
Check out dat titelnummer! Zéér sferisch.
Prachtige hoes ook.

avatar van sander.h
Ik heb deze plaat inderdaad aangeschaft vanwege het titelnummer. Ben verder een beetje vergeten de rest ook te luisteren... is dat ook de moeite waard?

avatar van rushanne
Muziekaal is deze cd echt heel goed. De 2 openers (vloeien in 1 nummer bij elkaar, nummer 1 rustig en 2 "rockend") zijn misschien wel het beste wat er op staat. Andere hoogtepunten zijn In All That Time, In SIlent Grace en het titelnummer Flood.

2 minpunten, het nummer Caveman is niet echt denderend, tekstueel gezien zelfs een beetje simpel en erg uit de toon vallend bij de rest. En de zang is wel goed, maar het Duitse accent is soms erg storend.

Niettemin, aangename cd om naar te luisteren en 4 * voor de moeite

avatar van DargorDT
Het Duitse accent is doodzonde, dat haalt de plaat omlaag. Maar buiten kijf staat dat dit een van de progressieve pareltjes uit het midden van de jaren negentig is. Een prachtige cd die prettig wegluistert. Alle albums van Everon zijn trouwens het beluisteren waard. Dit was mijn kennismaking met ze. Het was de hoes die destijds de interesse opwekte, in de tijd dat ik nog bakken met cd's uitspitte.

avatar van Ricardo74
Prachtig album weer. Van een uitzonderlijk hoog nivo wat bekende bands als Dream Theater ver overstijgt...