menu

The Rods - Let Them Eat Metal (1984)

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Rock / Metal
Label: Roadrunner

  1. Let Them Eat Metal (3:52)
  2. White Lightning (3:55)
  3. Nuclear Skies (3:37)
  4. Rock Warriors (3:22)
  5. Bad Blood (3:08)
  6. She's So Tight (3:04)
  7. Got the Fire Burnin' (2:34)
  8. I'm a Rocker (3:25)
  9. She's Such a Bitch (2:27)
  10. You'd Better Run * (2:30)
  11. Life on the Edge * (4:53)
  12. Evil Woman - Popeye's Drum Solo * (9:29)
  13. Too Hot to Stop * (3:55)
toon 4 bonustracks
totale tijdsduur: 29:24 (50:11)
zoeken in:
avatar van Sir Spamalot
3,0
Zesentwintig jaar geleden heb ik dit via een tapetradende vriend op cassette gekregen, de hoes is inderdaad nogal fout hilarisch maar indertijd wist ik dat niet. Kort en bondig beschreven vind ik dit een kruising tussen Anvil en AC/DC, soms dezelfde foute teksten als Anvil dat we maar aan de tijdsgeest zullen wijten, maar meestal dezelfde riffs. AC/DC is een lievelingsgroep van mij, Anvil is dat veel minder. Ik vond dit album best wel eens leuk om te horen, maar om nu te zeggen dat dit essentieel rockers-voer is, neen, dat zou ik niet durven zeggen. Och, laat ik het maar beschrijven als een gedachten-op-nul-zetten-en-waarom-niet-plaat. Simpel en degelijk en uit "mijn" tijdperk" alweer en er staan best wel knappe gitaarsolo's op, geen miljard noten per seconde maar mooi opgebouwd. Een drie voor deze heren.

avatar van Sir Spamalot
3,0
Gek dat ik er vanavond op let bij een nieuwe luisterbeurt: de gelijkenissen tussen Bad Blood van The Rods en Breaking the Law van Judas Priest... (in het bijzonder sommige zanglijnen).

Gast
geplaatst: vandaag om 09:59 uur

geplaatst: vandaag om 09:59 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.