HAAi - Systems Up, Windows Down (2019)

Australiƫ
Dance / Electronic
Label: Mute

1. Don't Flatter Yourself Love (5:59)
  2. Stop Looking at Me Swan (6:27)
  3. 6666 (4:57)
  4. Chonkiboi (6:14)
  5. It's Something We Can All Learn From (5:41)
  6. Systems Up, Windows Down (9:58)
avatar van -SprayIt-
Ben wel fan van deze dame. Toch wel een vrij unieke sound, waarbij ze een bepaalde mate van experiment niet schuwt. Goed opgebouwde harde techno met veel detail en overall zeer dansbaar, zou haar wel eens live willen zien.

avatar van trebremmit
Goeie beuker van HAAi, ik kende alleen haar album van vorig jaar, en die beukt niet zo als deze ep, maar dat is niet erg want Ik houd wel van een stampende beat. Bovendien is haar sound zeer afwisselend met originele geluiden en wendingen, zij is een enorm talent wat mij betreft.
Binnenkort komt haar DJ-Kicks uit, daar ben ik ook wel benieuwd naar.

avatar van T.O.
Systems Up, Windows Down is geen onaardige EP. Vooral productietechnisch en qua sound design gebeuren er hele interessante dingen. Muzikaal gezien is het echter niet heel pakkend en vrij incoherent. Hopelijk zal ik nog iets van HAAi gaan horen dat een betere match is tussen vorm en inhoud.