Florida Georgia Line - Life Rolls On (2021)

Country
Label: Big Machine

1. Long Live (2:33)
  2. Life Looks Good (2:47)
  3. Countryside (3:20)
  4. Always Gonna Love You (2:57)
  5. I Love My Country (3:05)
  6. Hard to Get to Heaven (3:11)
  7. Long Time Comin' (3:14)
  8. Interlude (0:26)
  9. Ain't Worried Bout It (2:31)
  10. Beer:30 (2:19)
  11. New Truck (2:22)
  12. Eyes Closed (2:29)
  13. Second Guessing (3:07)
  14. Good to Me (2:49)
  15. U.S. Stronger (3:03)
  16. Life Rolls On (3:21)
avatar van wvv89
Dit is even het laatste wat we horen van dit duo. Jammer? Niet echt. Florida Georgia Line maakt zoete mainstream country met veel rap er doorheen. Dat tast de kwaliteit van de muziek aan en de nieuwigheid begint na een aantal albums uit te werken. Er zitten heus wel leuke nummers tussen (Long Live, Always Gonna Love You en Life Rolls On), maar heel veel indruk wekken doet het niet. Bij mij in ieder geval niet. En country in het algemeen is er ook even klaar mee gezien de verkoop- en stream aantallen.

Maar beiden heren gaan dus op solo tour. Tyler Hubbard (r) heeft inmiddels een nummer met Tim McGraw uitgebracht (Undivided) die helemaal niet verkeerd is. Brian Kelley (l) is het nog afwachten wat hij er van gaat maken. Dat de pauze goed is voor Florida Georgia Line zal bijna niemand binnen country ontkennen.