The Gerogerigegege - None Friendly (1999)

Japan
Avant-Garde / Electronic
Label: Mink

1. Untitled (58:36)
sxesven
De ambientplaat van dit compleet gestoorde collectief. Heb 'm nog niet gehoord, maar ben echt gigantisch benieuwd. Prachtige hoes, trouwens.

die hoes

avatar van Stapler
Ze hebben humor

Devlab
Hij viel hier vanmiddag op de mat, heb heb het album zojuist aan een 2e luisterbeurt onderworpen. Niet wat je gewend bent van the gerogerigegege, maar wel een erg mooi album!
een lange ambient drone die door allerlei filters word gehaald, hier en daar aangevuld door andere minimale tonen. allemaal enorm minimaal maar wel erg mooi en rustgevend! 4 sterren

yorgos.dalman
Het fragment (7 minuten) op youtube is fascinerend genoeg. is er nog een fatsoenlijke manier waarop deze cd te krijgen is? (samen met Endless humiliation) waar ik ook eindeloos nieuwsgierig naar ben....