Amandra x Mattheis - Lettre Ouverte (2021)

Frankrijk / Nederland
Electronic
Label: Nous'klaer

1. Cornemuse (5:30)
  2. Lettre Ouverte (7:49)
  3. Manekin (6:34)
  4. Riddle If Miniature (5:29)
  5. Jungledam [Extended Version] (6:00)
  6. Droning Poem (5:50)
  7. Kobold (4:07)
  8. Carapace (4:58)
  9. Merle (4:54)
  10. Rubina Finale (4:01)
OOOOO
Redelijk ingetogen werkje. Wel een mooie sfeer, maar ik geloof dat zijn solo werk me meer bekoord.

avatar van Mjuman
OOOOO schreef:

Grappig, jij was het die me op het spoor van deze Matheis zette, en na het downloaden van zijn album via bandcamp kreeg ik een alert voor dit album dat dus wel op Tidal staat.
Ik vind dit een welkome afwisseling voor 's avonds. Dat geknisper en dat minimalistische heeft wel wat

OOOOO
Ja het is niet slecht! Maar hoe vind je Kindred Phenomena in vergelijk?

avatar van Mjuman
OOOOO schreef:
Ja het is niet slecht! Maar hoe vind je Kindred Phenomena in vergelijk?

Goed - en de bonus daarvan is dat mijn wederhelft dat album fijn vindt - komt niet zo veel voor bij electronic

Dit album is meer voor later op de avond - doet af en toe denken aan Tim Hecker.