Paul Williams & Kenny Ascher - The Muppet Movie (1979)

Pop / Score

9. God Bless America
  10. Animal... Come Back Animal
  11. Finale: The Magic Store
avatar van chansadres
Een meesterwerkje. Zeker het lied Rainbow Connection.

avatar van Madjack71
Bij toeval achter gekomen dat hier ook een soundtrack van was. Destijds was ik helemaal weg van het nummer Rainbow Connection, zo jong als ik was had ik al een gevoel van weemoed. Mooi zoals Kermit daar in het moeras met zijn banjo geintroduceerd werd.
Movin' Right Along is een echer roadsong, samen met Fozzie WakaWaka Beer.
Verdere favorieten; I hope that something Better comes along en Can you picture that. M.i. heeft Randy Newman hier een prima aantal liedjes afgegeven.

Muggsy
Begint en eindigt op een hoogtepunt en de nummers met Kermit zijn allen geweldig. Daartussen nog een paar hoogvliegers zoals 'I'm Going to Go Back There Someday' maar andere zijn dan weer snel vergeten. Jammer dat de film het niveau van de soundtrack niet kon benaderen.

Het beste van de film: de liedjes.

Ted Kerkjes
I Hope That Somethin' Better Comes Along is de leukste.
Het is ook erg knap gedaan als je weet dat Jim Henson Rowlf en Kermit beiden doet!