Goh Lee Kwang - Comb the Earth (2020)
3,50
(1)
1 stem
Maleisiƫ
Electronic
Uitgebracht in eigen beheer
- Comb the Earth (1:04:50)
geplaatst: 19 december 2020, 15:56 uur
Ik schrok inderdaad wel even toen de release met 16 minuten werd uitgesteld, naar verluidt dus zodat Kwang eerst de overige 46 platen die vandaag uitkomen kon uitpoepen. Blij dat deze er nu is. Je wil toch je verzameling compleet houden.
geplaatst: 22 december 2020, 02:26 uur
Met zijn 742 albums is het hoog tijd voor een greatest hits volume 1-74.
geplaatst: 22 december 2020, 08:11 uur
Je weet dat het komkommertijd is als Goh Lee Kwang op de frontpage schittert.
geplaatst: 22 december 2020, 08:24 uur
geplaatst: 22 december 2020, 08:24 uur
Waarom moet dit op de frontpage? Daar horen imho alleen de actuele releases op. Dit is toch oud nieuws...
geplaatst: 22 december 2020, 08:26 uur
Ik had mijn bericht geschreven met de gedachte dat nooit iemand het zou lezen en nu staat het album op de frontpage

geplaatst: 22 december 2020, 08:51 uur
repelstefan schreef:
Mee eens. Ik geloof dat Jazper er een persoonlijk genoegen in schept om iedere scheet van deze artiest op MuMe te knallen om zijn lijstje met toevoegingen tot het oneindige aan te vullen. Luistert hij de muziek überhaupt wel? Kappen met deze onzin of kom anders met een recensie of aanbeveling. Wat voegt dit toe vraag ik me af? Ik heb in ieder geval geen zin om een uur naar ruis te luisteren, ik heb al tinnitus...Haha frontpage. Eindelijk roem. Ik vind het zo irritant dat deze platen worden toegevoegd terwijl niemand het ook maar iets interesseert. Elke week staat heel de nieuwe releaselijst vol met deze zooi.
geplaatst: 22 december 2020, 09:12 uur
Ik ben wel zo vriendelijk geweest om de toch al indrukwekkende Fabulous-reeks aan te vullen met nummers 4 t/m 8. Dan hoeft Jazper dat niet meer te doen. Zo helpen we 's mans oeuvre actueel te houden. Geen dank!

geplaatst: 22 december 2020, 09:31 uur
geplaatst: 22 december 2020, 09:44 uur
repelstefan schreef:
Juist, waardoor andere artiesten dus geen kans krijgen, kan niet wachten tot de beste man te overlijden komt, maar dan zullen we wel de verzamelaars krijgen Haha frontpage. Eindelijk roem. Ik vind het zo irritant dat deze platen worden toegevoegd terwijl niemand het ook maar iets interesseert. Elke week staat heel de nieuwe releaselijst vol met deze zooi.

geplaatst: 22 december 2020, 10:00 uur
philtuper schreef:
Ik heb in ieder geval geen zin om een uur naar ruis te luisteren, ik heb al tinnitus... Gewoon iets anders opzetten dan!

geplaatst: 22 december 2020, 10:41 uur
Iemand die meer platen maakt dan dat ie met zijn ogen knippert kan ik niet serieus nemen. Jij wel? Benieuwd naar de nuances tussen album 1 en album 34261.
geplaatst: 22 december 2020, 10:49 uur
philtuper schreef:
Iemand die meer platen maakt dan dat ie met zijn ogen knippert kan ik niet serieus nemen. Dat hoeft ook niet.
geplaatst: 22 december 2020, 11:25 uur
Boermetkiespijn schreef:
Op Spotify staat maar 1 single van deze artiest. Walgelijk.
Dat is typisch: een paar weken geleden stonden er ook enkele albums die ik steekproefsgewijs enkele minuten beluisterd heb (of ik word gek).
Spotify is blijkbaar klaar met muzikale diarree.
geplaatst: 22 december 2020, 11:30 uur
geplaatst: 22 december 2020, 14:04 uur
Jazper schreef:
Dat hoeft ook niet.
Ik probeer eigenlijk een serieuze reactie te ontlokken. Wat drijft je om alles van deze artiest online te zetten? Luister je zijn albums (ik kan me onmogelijk voorstellen dat je alles luistert), vind je het daadwerkelijk goed? Of is het een hobby van je om zoveel mogelijk online te knallen? Je ziet aan de reacties dat het bij meerdere gebruikers op MuMe wel wat irritatie oproept vandaar de vraag. Oprecht benieuwd.Dat hoeft ook niet.
geplaatst: 22 december 2020, 15:31 uur
Die gast, Goh Lee Kwang, heeft gewoon een weddenschap gesloten die hij per se wil winnen.
Andere mogelijkheid is dat het een idealist is, "Als er ook maar een persoon is die naar mijn album luistert, was het niet voor niets".
Enige andere optie, Goh Lee Kwang is een ROBOT, bliep bliep, en alles wordt automatisch algoritmatisch gefabriceerd.
geplaatst: 22 december 2020, 15:50 uur
Astral & Shit moet nu wel een tandje bijzetten wil hij deze artiest voorblijven.
geplaatst: 22 december 2020, 16:04 uur
Ik vind het behoorlijk bizar dat dit zo veel zure reacties oproept. Wat is er mis met een muziekdatabase compleet houden en/of maken?
Z'n werk is verder gewoon interessant genoeg voor mensen die van EAI en andere abstracte muziek houden. Als die genres je niet liggen ga je toch lekker bij andere platen posten die wel je aandacht verdienen.
geplaatst: 22 december 2020, 16:14 uur
geplaatst: 22 december 2020, 16:17 uur
Daar leek het aanvankelijk niet op

Ja, ik luister hier bij tijd en wijle graag naar.
De ergernis van anderen laat ik verder maar bij die anderen.
geplaatst: 22 december 2020, 16:20 uur
Oke on-topic, ik ben naar Bandcamp gegaan om dit te beluisteren. Niet helmaal natuurlijk want het lijkt werkelijk nergens op. Het klinkt mij alsnog hij de mini-jack kabel van zijn boxen tegen random shit in zijn huis aandrukt en een microfoon erbij houdt totdat hij het beu is. Na pakweg een uurtje meestal volgens mij. Hopelijk is hij gauw door zijn spullen heen.
En inderdaad, in de kern is het gewoon volledigheid van je database, niks tegen in te brengen. Ik ga het een plekje geven en door met mijn leven

geplaatst: 22 december 2020, 16:43 uur
Mooie recensie repelstefan, triggert mij enorm!
En on-topic. Voordat ik hier een ietwat cynisch bedoeld bericht plaatste, had ook ik op Bandcamp naar de strapatsen van deze artiest geluisterd. En nee, ik kan er niks mis mee. Helemaal niks. Ik beschouw mezelf als een redelijk geoefend luisteraar, maar raakte toch redelijk geïrriteerd van hetgeen ik hoorde. En het helpt niet dat hij meer albums uitbrengt dan er dagen in het jaar zijn. Ik vraag me dan af wat het idee erachter is. Ik snap best dat muziek/geluid een concept kan zijn, maar dat 750 keer per jaar uitbrengen en dan totale random geluidsshit produceren gaat er bij mij niet in. Dit vind ik een belediging voor muziek. Luister anders zelf even eens naar zijn laatste worp. Op het moment van dit schrijven is dit waarschijnlijk zijn laatste worp niet meer, maar toch. Desire64
Mijns inziens gaat dit echt HE-LE-MAAL nergens over en als je met droge ogen kan beweren dat dit je als muziek kan bekoren, kan ik je een gang naar de psychiater wel aanbevelen.
En nu hou ik er over op. Ieder zijn ding, fijne feestdagen!

En nu hou ik er over op. Ieder zijn ding, fijne feestdagen!
geplaatst: 22 december 2020, 18:09 uur
CrossProduct schreef:
Nu ga ik gelijk even alle andere releases langs om te kijken wat voor geheimen je zoal nog meer stiekem gedeeld heb
Sooheej
geplaatst: 22 december 2020, 18:41 uur

geplaatst: 27 januari 2021, 16:17 uur
Sooheej schreef:
Serieus?! Dat kunnen we simpelweg niet laten gebeuren! Ik heb 'm er subiet opgezet. En voor slechts €14.242,- heb je het volledige oeuvre van dit meesterbrein in handen. Sla je slag!Na Hands (2009) is het alleen maar bergafwaarts gegaan met Goh. Laat dat meesterwerk (7 verkochte exemplaren) nu net ontbreken op MuMe!
geplaatst: 27 januari 2021, 16:43 uur
Bijna een mooie auto aangeschaft, gelukkig lees ik dit nog op tijd.