Big Big Train - Summer's Lease (2020)

Label: Belle Antique

1. Expecting Snow (2:45)
  2. Kingmaker (10:51)
  3. Wind Distorted Pioneers (4:38)
  4. Summer’s Lease (5:06)
  5. Master James of St. George (6:23)
  6. London Song (33:48)
  7. Victorian Brickwork (13:04)
  8. Judas Unrepentant (7:16)
  9. East Coast Racer (15:44)
  10. Curator of Butterflies (8:51)
  11. Swan Hunter (6:45)
  12. The Transit of Venus Across the Sun (7:19)
  13. Don’t Forget the Telescope (6:01)
  14. Brave Captain (12:55)
avatar van pachag
Is dit een verzamel album? Staan hier nummers op die nergens anders op staan? Of anders gezegd, zou ik dit moeten kopen?

avatar van Brunniepoo
Een verzamelaar voor de Japanse markt en zeker geen slechte, met een paar interessante keuzes. Tja, zoveel verzamelalbums hebben ze niet (lees: één), dus als je er een zoekt, is dit wel een goede.

avatar van pachag
Tja, ik heb alle studio albums (behalve het niet aan te komen "Bard"), maar dan denk ik dus dat deze wat overbodig is.

avatar van Brunniepoo
Volgens mij wilden ze Bard wel weer opnieuw uitbrengen - maar verwacht er niet te veel van. Verder staan hier wat moeilijker verkrijgbare nummers op, maar die zijn ook gewoon los te koop.