WadAap - Planeet van de Aap (2020)

Label: Planet Monkey

1. Eerste Stap (2:16)
  2. Pluk de Vruchten (3:16)
  3. De Stad (2:56)
  4. Roeping (3:19)
  5. Op Dreef (2:48)
  6. Licht van de Zon (2:24)
  7. Motivatie X2 (4:48)
  8. Aaponaut (3:16)
  9. We Weten Niks (1:27)
  10. De Muur (2:29)
  11. Aarde en Hemel (3:33)
  12. Pik 't Op (3:25)
  13. Aap, Noot, Beats (3:06)
  14. Planeet Aap (4:26)
avatar van Kos
Kos
Oei! Nee, dit is het duidelijk niet voor mij.
Vreselijk irritant stemgeluid en vervelende teksten.
Betas zijn ok, maar dit zijn de albums die ik normaal snel doorskip.

Rene1979
Kos schreef:
Oei! Nee, dit is het duidelijk niet voor mij.
Vreselijk irritant stemgeluid en vervelende teksten.
Betas zijn ok, maar dit zijn de albums die ik normaal snel doorskip.

Jammer... maar niet alles kan voor iedereen zijn.. check Roelie Stukjes van een Man eens..

avatar van Harderwiek
Geen groot fan van Nederlandse hiphop. Hoewel dit toch wel erg fijn in het gehoor ligt. Raps zijn soepel en Wadaap flowt op een relaxte wijze over de beats. Het zijn vooral deze beats die ervoor zorgen dat het allemaal fijn klinkt en lekker in het gehoor ligt. Hoewel Wadaap goed rapt, wordt het nergens uitzonderlijk; ook niet tekstueel. De beats zorgen voor de ontspannen sfeer, waardoor je dit album lekker kan opzetten op veel momenten. Maar echt indruk maken op mij doet het niet.

avatar van Silky & Smooth
Het hele concept is tof uitgevoerd, van de artwork tot aan de tracknamen en gastartiesten (Afrika Banana). Verder is het ook gewoon een aardige plaat. Prima raps, grappig teksten, goede beats en de MC ligt ook lekker in het gehoor. Daartegenover: als je dit naast andere Nederlandse hip-hop legt is het niveau toch wel een stukje lager.

avatar van Boermetkiespijn
De beats zijn echt mijn smaak, zeer genietbaar album! Hoog niveau, ook tekstueel. En Frans van Dusschoten samples altijd +1