Marvin Gaye & Tammi Terrell - Greatest Hits (1970)

Soul
Label: Motown

1. Your Precious Love (3:04)
  2. Ain't No Mountain High Enough (2:30)
  3. You're All I Need to Get By (2:50)
  4. Ain't Nothing Like the Real Thing (2:17)
  5. Good Livin' Ain't Easy to Come By (2:29)
  6. If This World Were Mine (2:43)
  7. The Onion Song (2:59)
  8. If I Could Build My Whole World Around You (2:23)
  9. Keep on Lovin' Me Honey (2:32)
  10. What You Gave Me (2:44)
  11. You Ain't Livin' Till You're Lovin' (2:48)
  12. Hold Me Oh My Darling (2:44)
avatar van jorro
Zelf ben ik geen echte liefhebber van soul. Toch heb ik dit album eens goed beluisterd omdat het album - vreemd genoeg - in de Oor jaarlijst 1976 staat opgenomen op een 45e plek. Wat doet een album uit 1970 in die jaarlijst? Ik vermoed dat het album in NL pas later is uitgebracht (?). De fans weten vast meer.

Het valt me wel wat tegen dat dit album op MuMe maar 7 stemmen heeft en dat ik als eerste een bericht toevoeg. In de muziekgames op MuMe wordt er meestal goed op Marvin Gaye nummers gestemd. De samenwerking met Tammi Terrell misschien?
Hoe zeer ik ook luister, het blijft mijn ding niet. Van mij net een voldoende 3*

Mijn oriëntatie qua muziek is best breed, blues, gospel en soul kan ik zeer waarderen en komen bij mij ongeacht artiest aan. Zelfs als je niets met soul muziek hebt zou je als muziekliefhebber dit album toch wel ergens in je kast moeten hebben. Mijn favoriet is You're All I Need to Get By, blijft een wereldnummer en één van de beste soul songs.