The Gerogerigegege - Singles 1985-1993 (1994)

geen stemmen

Japan
Avant-Garde / Electronic
Label: Work In Progress

1. B-Men No Saisho No Kyoku (3:39)
  2. Senzuri Twilight (6:16)
  3. Stairway to Promotion (4:31)
  4. Ai-Jin (3:48)
  5. White Christmas White Sperm (6:17)
  6. Hotel Ultra Radio (6:08)
  7. Nagai Yoru (0:16)
  8. Senzuri Champion (Pt. 4) (7:26)
  9. Bachelerhood Live a Tenement House (4:07)
  10. Violence Onanie (7:00)
  11. Furukawa Roppa (0:27)
elrayo
Deze band moet het sowieso meer hebben van de singles.

sxesven
Iets te commercieel. Meegenomen omdat 'ie bij de Music Store voor €5 in de aanbiedingenbak lag, maar niet van harte. De verkoper keek me ook een beetje raar aan; denk niet dat ik nog terug durf. Gestemde gitaren en kinderkoortjes. Gestoethaspel over toonladders. Keurige refreintjes en een pot vaseline. De muziek glijdt erin als een in glijmiddel verzopen buttplug, maar de luisteraar blijft achteraf net zo met een gapende leegte achter. Goedkoop sentiment van het allerlaagste niveau. Elf keer niks, en dan ben ik nog aardig. Kutband!

Ai-Jin

Het had net zo goed iets van Marianne Weber kunnen zijn, het nummer dat daar verkracht wordt. Maar het heeft wel wat.