Bun B & LE$ - Distant (2021)

Label: II Trill

1. Wolf Spider (3:33)
  2. Live By (3:35)
  3. How It Go (3:24)
  4. Maintain (3:24)
  5. Point of View (2:53)
  6. Distant (3:41)
avatar van Yestsida
Vorig jaar begon al prettig.

1 januari 2021 zag Distant het daglicht, een 6 nummer tellende collaboratie-EP van H-Town rappers Bun B en Le$. Van Bun B ben ik fan maar met laatstgenoemde was ik vooral enkel bekend van naam, zo nu en dan had ik er al eens een strofe van voorbij horen komen maar niet regelmatig.

Bangers moet je niet verwachten op deze EP. Beide heren rappen lekker gecontroleerd over relaxte producties die niet bekleed zijn met al te veel toeters en bellen. Wie verantwoordelijk is voor deze composities is me niet bekend.

Veel indruk maakt het projectje niet, er bestaat materiaal dat beter bij blijft en het is moeilijk om aan te raden maar telkens ik Distant op zet geniet ik er wel van. Bun B en Le$ bezorgen ons gewoon een uiterst chille 20 minuten.

Een halfje lager zou misschien iets realistischer zijn maar ik blijf toch bij mijn score!

avatar van martintenhoove
een mooie samenwerking tussen de h town.
rappers bun B en Le$ een chil album om te listeren.
de heren allebij goed en het heeft een laid back vibe.
en de nummers wolf spider is dope en Le$ komt goed naar.
vooren op point of view