Lucinda Williams - Lu's Jukebox Vol. 4 (2020)

Alternatieve titel: Funny How Time Slips Away: A Night of 60's Country Classics

Country
Label: Highway 20

1. Apartment #9 (3:04)
  2. Together Again (3:51)
  3. Make the World Go Away (3:02)
  4. Night Life (3:10)
  5. Long Black Limousine (3:56)
  6. Fist City (2:20)
  7. I Want to Go with You (2:50)
  8. Don't Let Me Cross Over (3:44)
  9. Gentle on My Mind (4:03)
  10. The End of the World (3:22)
  11. I'm Movin' On (3:02)
  12. Funny How Time Slips Away (3:48)
  13. Take Time for the Tears (4:18)
gastheerg
Ik heb toch maar alles op vinyl uit Lu's jukebox aangeschaft. Alleen die van de Stones moet nog komen.

Deze country klassiekers vind ik de minste van de vijf die ik al heb. Over het algemeen vind ik Country te vrolijk klinken. Zeker als het om liefdesverdriet gaat.
Als het om ellende gaat heeft Lucinda natuurlijk een geweldige stem maar een nummer als Together Again klinkt ineens of ze helemaal niet blij is dat ze weer samen zijn..................

Bij de andere Lu's Juxebox albums ben ik een stuk enthousiaster over de keuze van de nummers. Verder denk ik dat Lucinda ook beter uit de verf komt als er iets meer Rock in haar muziek zit.

avatar van Supersid
Deze vond ik aanvankelijk ook tegen vallen. Maar nu, met het mistige weer en de donkere sombere dagen, klopt het ineens toch wel weer. Degelijke kwaliteit qua persing ook van het vinyl. Niet alle jukeboxen hebben die luxe, persoonlijk vind ik dat die van The Stones daar wat minder is.