NINA - Synthian (2020)

1. Synthian (4:20)

2. Automatic Call (5:05)

3. Runaway (3:56)

4. Unnoticed (3:44)
  5. The Calm Before the Storm (3:53)

6. The Wire (3:38)

7. Love Is Blind (4:34)

8. Never Enough (4:40)

9. Gave Up on Us (4:24)

10. The Distance (4:07)

avatar van Bakema NL
Deze Duitse Nina bevalt me wel. Synthpop dat zo uit de jaren '80 weg had kunnen komen. Alle tracks vermelden feat. Lau (thanks moderator voor toevoegen) dat staat voor Laura Fares, labelbaas en ook de drummer op dit album en live en zelf recording artist.
Het eerste wat je denkt als je muziek van Nina hoort is Kim Wilde! Je kunt dit blind aanschaffen als je Kim Wilde leuk vindt. En verdraaid ja hoor, op deze tweede schijf heeft ene Ricky Wilde (uiteraard, broer van...) een nummer aangedragen/geproduceerd. Er is vlak na deze plaat nog een 'Synthian remixes' uitgebracht met daarop 'The wire (Ricky Wilde remix)' waarop Kim Wilde zelf ook vocaal bijdraagt.
Verder geproduceerd door Oscillian, zelf ook een zeer verdienstelijk muziekmaker in de Synthwave.