Cannibal Corpse - Violence Unimagined (2021)

Label: Metal Blade

1. Murderous Rampage (4:07)
  2. Necrogenic Resurrection (3:06)
  3. Inhumane Harvest (4:32)
  4. Condemnation Contagion (4:17)
  5. Surround, Kill, Devour (4:10)
  6. Ritual Annihilation (3:48)
  7. Follow the Blood (4:39)
  8. Bound and Burned (4:04)
  9. Slowly Sawn (3:30)
  10. Overtorture (2:28)
  11. Cerements of the Flayed (4:07)
Martee
Snoeiharde metal... Muziek als een grote baksteen die keihard in je smoel wordt gegooid.. Ik ben eigenlijk niet echt thuis in metal maar bands als Bolt Thrower, Paradise Lost en CC hebben de lompe harde sound waar ik van hou. Rauw, geen compromissen..

'Inhumane Harvest' is mijn favoriete track, en dan vooral het 2e gedeelte van de track (vanaf 02:05). Een trage dreigende riff die zelfs nog lager gespeeld wordt als de zang er weer overheen komt. Ik kan me niet indenken dat je dat nog kan toppen als zijnde rauw, hard en bruut! Ja, je hoort het.. ik ben erg enthousiast...

avatar van AOVV
Ware horror, die albumcover. Verder beukt deze nieuwe van Cannibal Corpse me zo'n beetje murw, het is allemaal too much. Slecht is het zeker niet, het sfeertje is doorgaans luguber en vooral de gitaarsolo's vind ik de moeite, maar bovenal blijft er niet al te veel van hangen, en wordt het algauw een mengelmoes in mijn bovenkamer. Ben ik misschien toch voor het iets subtielere en/of dynamischere werk.

3 sterren