Sia - Music (2021)

Label: Atlantic

1. Together (3:25)
  2. Hey Boy (2:29)
  3. Saved My Life (3:55)
  4. Floating Through Space (2:57)
  5. Eye to Eye (4:19)
  6. Music (4:58)
  7. 1+1 (2:58)
  8. Courage to Change (4:52)
  9. Play Dumb (3:03)
  10. Beautiful Things Can Happen (2:50)
  11. Lie to Me (3:03)
  12. Oblivion (4:14)

met Labrinth

13. Miracle (3:18)
  14. Hey Boy (3:01)

met Burna Boy

Muziek bij een door Sia geregisseerde film genaamd Music. Aangezien dit Musicmeter is en niet Moviemeter hoeven we ons te beperken tot de 14 nummers die hier geboden worden. Nummers di eje zonder de bijbehorende film makkelijk kunt beluisteren omdat het geen score is.

Het is allemaal niet verkeerd, maar komt op mij over als Sia op de automatische piloot. Het lijkt een trucje te worden en daarom een beetje vermoeiend voor mij.

Begrijp me niet verkeerd: ik ben gek op Sia, hoop haar ooit nog eens live te zien (alhoewel die kans niet groot is gezien het feit Sia er niet zo happig op is om op het podium te staan), maar op Music staat niet haar beste werk.

Prima pop, meer niet. Nou ja; het is wel Sia natuurlijk.

avatar van Pinsnider
Het gebeurt wel vaker dat ik het 100% met je eens ben. Eigenlijk dus met alles wat je zegt. Het is een leuke plaat, maar ik luister veel liever naar We Are Born en de samenwerking met Labrinth+Diplo.

avatar van tnf

Oblivion (4:14) --- 3,0
Miracle (3:18) --- 3,5
Hey Boy (3:01) --- 3,0

avatar van dynamo d
Vergeleken met Everyday Is Christmas en This Is Acting valt dit album inderdaad wat tegen zoals eerder opgemerkt. Beste nummer vind ik Oblivion. Verder zijn Eye to Eye en Courage to Change ook nog wel aardig.