Smokin Suckaz wit Logic - Playin' Foolz (1993)

Label: Epic

1. Funk-A-Tac (1:27)
  2. Thingz Change (3:39)
  3. How We Hit 'Em (4:27)
  4. Cuz I'm Like Dat (4:37)
  5. B4 My Rhymez Thru (4:06)
  6. My Man Spank Dog (0:38)
  7. Playin' Foolz (4:36)
  8. Suckaz Tri 2 Play Me (4:19)
  9. Gangsta Story (5:13)
  10. Positive Vibez (4:09)
  11. He Can Save Your Soul (5:00)
  12. Jah Sent (4:42)
  13. Herbalife (3:40)
  14. Uncle Tom Artist (3:22)
  15. Mutha Made 'Em (5:50)
avatar van donmarko22
Na een aantal jaar heb ik 'm weer eens zitten luisteren, en hij net zo goed als vroeger....Topper dit met als beste nummer "mutha made-em".

avatar van Shelter
ik ken alleen mutha made em... leuke crossover van hiphop en rock.
Ben benieuwd of de rest ook aardig is... heb dit album nooit ergens zien liggen

avatar van principal2000
Heb deze tijden geleden van iemand geleend en geluisterd. Alleen Mutha Made Em op bandje gekopieerd. Het album later nog wel een paar keer op verschillende locaties voor een zacht prijsje zien liggen. In mijn herrinering dus niet zo'n goed album, maar ik zou het eerst nog eens moeten luisteren om een waardering te kunnen geven.

avatar van Psycholamp
Als mutha made em het beste nummer is, ben ik blij dat ik dit album nooit heb aangeschaft.

avatar van Shelter
Heb het album inmiddels en na eerder gepost te hebben bij Sage Francis en de link met deze, kom ik er achter dat ik geen rating nog gegeven had.
Toch een lekker album hoor, het is zeker geen hogeschool intelligente raps maar de sound is wel erg goed gedaan; funky, nice scratches en de rapper is goed verstaanbaar.
Thingz Change, Cuz I'm Like That, Positive Vibez, He Can Save Your Soul en Mutha Made'Em zijn de favorieten.