Jack Ingram / Miranda Lambert / Jon Randall - The Marfa Tapes (2021)

Country
Label: Vanner

1. In His Arms (2:30)
  2. I Don't Like It (3:18)
  3. The Wind's Just Gonna Blow (2:32)
  4. Am I Right or Amarillo (3:31)
  5. Waxahachie (3:17)
  6. Homegrown Tomatoes (2:53)
  7. Breaking a Heart (2:19)
  8. Ghost (3:00)
  9. Geraldene (3:08)
  10. We'll Always Have the Blues (3:57)
  11. Tin Man (4:25)
  12. Two-Step Down to Texas (2:31)
  13. Anchor (3:21)
  14. Tequila Does (4:00)
  15. Amazing Grace (3:10)

avatar van wvv89
Klinkt erg goed! Ondanks dat het akoestisch en in de buitenlucht van Texas is opgenomen. Mooi dat Jack Ingram bij naam wordt genoemd. Vind ik toch wel een van de betere Texas country artiesten van dit moment. Daarnaast heeft hij meegeschreven aan nummers Tin Man en Tequila Does, die al op eerdere albums van Lambert verschenen. Er zaten dus nog genoeg andere liedjes in het vat gezien deze release. In ieder geval heel enthousiast over deze plaat.

avatar van Wallie1985
De wind die waait over de vlaktes van Texas, een knisperend vuurtje een paar gitaren en 3 vrienden die liedjes zingen. Prachtige plaat met een fijn sfeertje!