µ-Ziq - Duntisbourne Abbots Soulmate Devastation Technique (2007)

Electronic
Label: Planet Mu

1. Prongh Seemness (3:07)
  2. Duntisbourne Abbots (2:02)
  3. Dexedrine Girl (2:53)
  4. Woozy (2:55)
  5. 2CV (2:33)
  6. Eggshell (3:03)
  7. Dirtylush Stinkwife (3:38)
  8. Strawberry Fields Hotel (3:59)
  9. Pons Pons (4:46)
  10. Old & Tired (2:58)
  11. Rise of the Salmon (3:52)
  12. Something Else (3:24)
  13. Insomnia (3:01)
  14. Painshill Park (2:19)
  15. Acid Steak Night (5:54)

met The Doubtful Guest

16. Eggshell 2 (4:03)
  17. Drum Light (5:35)
Heb net de samples op Planet Mu geluisterd en was verre van onder de indruk. Klonk echt als meer van hetzelfde dit en overal ligt die typische Paradinas sound er zo dik bovenop.

Misschien dat er bij mij wel sprake is van een µ-Ziq moeheid, maar afgaande op de samples heb ik weinig zin meer om de plaat in zijn geheel te gaan beluisteren. Dit album lijkt me alleen nog interessant voor mensen die hun µ-Ziq collectie willen uitbreiden met nog eens 17 'standaard' µ-Ziq nummers.

avatar van Goodfella
Ik verwachtte bij aankondiging van dit album next-level dupstep, want waar kan de man die Vex'd, Milanese, Distance, etc. zo succesvol heeft gelanceerd ánders mee komen?

Met dit dus, een aanfluiting. Nooit gedacht zoiets ooit over een µ-Ziq release te zeggen. Zompige, negatieve melodieën zijn in 17-tal aanwezig. Op Royal Astronomy werkte de wisselwerking tussen dergelijk werk en de vrolijke tracks erg goed, maar dit is een uur lang achterhaalde, zeurderige verveelmuziek. Wat een tegenvaller.