Old Sea Brigade - Motivational Speaking (2021)

Folk
Label: Nettwerk

1. How It Works (4:13)
  2. Day by Day (3:12)
  3. Salt (4:02)
  4. Nothing Clever (3:51)
  5. American Impressions (3:59)
  6. Caroline (4:01)
  7. Mirror Moon (3:54)
  8. High Times (3:11)
  9. Walls (5:08)
  10. Still (2:57)
  11. Come Tomorrow (3:33)
  12. 4th of July (3:09)
avatar van jacobz
De akoestische versie van Day by Day is misschien nog wel mooier dan de originele.

avatar van Broem
Tip gekregen om dit album eens te luisteren. Uiteraard doe ik dat, graag zelfs. Ben best een folky boy geworden de laatste jaren en heel veel mooie muziek ontdekt. Eerder aangegeven dat het randje tussen kunst en kitsch soms dun is. Dit album toch een paar keer moeten luisteren om een goeie indruk te krijgen. Vond het in het begin wat teveel kitsch maar die mening toch wat bijgesteld. Kunst is het ook niet maar een lekker luisteralbum wel. Een voldoende voor deze singer-songwriter.

avatar van coldwarkids
Wat is Day By Day een parel, zeg! Pop/Folk wat ik graag wil horen.