Harmony Woods - Graceful Rage (2021)

Label: Skeletal Lightning

1. Good Luck Rd. (4:27)
  2. Rittenhouse (3:12)
  3. Easy (4:57)
  4. End (4:32)
  5. Holding You to You (4:14)
  6. God's Gift to Women (2:54)
  7. Graceful Rage (3:54)
  8. I Can't (5:40)
avatar van erwinz
volledige recensie op de krenten uit de pop:
De krenten uit de pop: Harmony Woods - Graceful Rage - dekrentenuitdepop.blogspot.com

Harmony Woods - Graceful Rage
Het derde album van de Amerikaanse band Harmony Woods kreeg vorige maand niet heel veel aandacht, maar het is een buitengewoon krachtig indie-rock album dat in meerdere opzichten indruk maakt

Vorige maand ontsnapte Graceful Rage nog aan mijn aandacht, maar na een lijstje met de hoogtepunten van de afgelopen maand volgens Paste Magazine was ik direct bij de les. Harmony Woods heeft een indie-rock album vol dynamiek afgeleverd. Het is een album vol geweldig gitaarwerk, maar het is ook een album vol bijzondere accenten, waardoor de Amerikaanse band blijft boeien. Dat doet de band uit Philadelphia ook met de uitstekende zang van frontvrouw Sofia Verbilla, die uit de voeten kan als rockchick, maar die ook vol gevoel kan zingen. Het klinkt allemaal bijzonder lekker, maar de songs van de Amerikaanse band zijn bovendien knap en gaan ook nog eens ergens over.