Nancy Boyd & The Cappello's - "Let's Hang On" (1987)

Belgiƫ
Label: BR

1. Let's Hang On (3:40)
  2. I Wouldn't Blame You (3:12)
  3. Blame It on the Bossa Nova (3:40)
  4. She'll Never Love You (2:40)
  5. My Love (3:25)
  6. Summerwine (3:45)

met Demis Roussos

7. It's in His Kiss (The Shoop Shoop Song) (2:55)
  8. I've Told Every Little Star (3:08)
  9. Maybe I Know (3:20)
  10. You Don't Know (4:26)
  11. Sweet Talking Guy (2:45)
  12. A Lover's Concerto (3:11)
avatar van nlkink
Nancy Boyd had in de tweede helft van de jaren tachtig een paar redelijk succesvolle singles met Summerwine en Let's Hang On. Het eerstgenoemde nummer trok extra aandacht omdat Demis Roussos erop meedeed. Met Let's Hang On scoorde ze op eigen kracht een hit(je). Zoals de titels doen vermoeden leunde haar repertoire voornamelijk op covers. Qua uiterlijk was ze ook niet bijzonder origineel; ze haalde wat dat betreft haar inspiratie bij Tracy Ullman vandaan.
Als ik vriendelijk wil zijn zeg ik dat het allemaal aardig klinkt en dat Nancy haar best doet maar ze komt nergens voorbij de originelen. Dat Tracy Ullman imiteren qua uiterlijk deed ze heel aardig; mijn ouders dachten daadwerkelijk dat het haar was. Een krappe voldoende.