Xymox - Subsequent Pleasures (1983)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Going Round (4:39)
  2. Muscoviet Musquito (4:32)
  3. Strange 9 to 9 (4:34)
  4. Call It Weird (3:50)
  5. Abysmal Thoughts (4:35)
  6. A Day * (6:01)
  7. Stumble and Fall * (6:13)
  8. No Words * (5:32)
  9. Stranger * (5:46)
  10. Equal Ways * (6:05)
  11. 7th Time * (6:54)
avatar van reptile71
Voor de duidelijkheid: dit was officieel een EP die in 1984 onder eigen beheer is uitgebracht (opgenomen in 1983). Deze is in 1994 op cd uitgebracht met 6 extra nummers die in 1984 waren opgenomen.

perfume
Vooral een nummer als Strange 9 to 9 en Abysmal Thoughts blijven bijzonder omdat ze volgens mij nergens anders zijn gepubliceerd!

avatar van Edwin
reptile71 schreef:

Dat is correct, maar die bewuste release uit 1994 is niet hierboven afgebeeld. De originele release (en bovendien een limited edition) op het label Pseudonym Records heeft een andere hoes en een omgekeerde tracklisting, dus eerst de 6 demo's en daarna de 5 nummers van de EP Subsequent Pleasures. De hoes en de tracklist zoals hier weergegeven zijn gebaseerd op de reïssue uit 2001 op het label Metropolis.

avatar van postpunker
7th Time vind ik werkelijk schitterend. Lijkt erg op Kirlian Camera in de beginperiode.

avatar van Crush
Dit is de originele uitgave (verscheen onder de noemer Xymox, de afkorting die ook van 1989-1993 gehanteerd zou worden als groepsnaam)

Xymox - Subsequent Pleasures (Vinyl) at Discogs

avatar van Man of Sorrows
Wat een wondermooie versie van No Words.