Victor Solf - Still. There's Hope (2021)

1 stem

3. Fight for Love (3:01)
  4. Happiness (3:12)
  5. Comet (3:18)
  6. Traffic Lights (4:02)
  7. Call Your Grandma (2:41)
  8. Drop the Ego (4:41)
  9. Someone Else (3:59)
  10. Utopia (4:11)
  11. New Normal (3:29)
  12. Trouble Behind (3:28)
avatar van musicfriek
Victor Solf was de helft van het Franse duo Her. Simon Carpentier, de andere helft, overleed in 2017 aan de gevolgen van kanker op 27-jarige leeftijd. Postuum werd hun gelijknamige debuutalbum in 2018 uitgebracht. In 2020 bracht Victor zijn 1e solo-EP uit, Aftermath en een mixtape 12 Monkeys. En dit jaar zijn debuutalbum met de mooie titel: Still. There's Hope.

Victor beschikt over een prachtige soulvolle stem en ik zie deze jongen dan ook heel ver komen. De EP maakt een verpletterende indruk hier, met alleen electronic/pop doe je deze artiest eigenlijk tekort mee, ook horen we flink wat R&B, soul en funk. De EP staat als een huis, afgelopen dagen helemaal grijs gedraaid en ook de 3 singles van dit album bevallen erg goed. Hij gooit er steeds hele verrassende wendingen in waardoor zijn muziek heel spannend blijft. Victor is een original en ben benieuwd of zijn muziek opgepakt gaat worden. Album staat in ieder geval in pre-order.