Gary DeCarlo and Steam - Now and Then (2016)

geen stemmen

Label: Pyramid

1. Workin' on a Groovy Thing (2:54)
  2. Sweet Laura Lee (2:44)
  3. I'm Gonna Give You All My Love (2:54)
  4. Can't Help but Love Her (3:11)
  5. Somethin' (3:39)
  6. I Fall in Love Again (2:50)
  7. Tomorrow Is Another Day (3:04)
  8. Country Way (3:12)
  9. Na Na Hey Hey Kiss Him Goodbye [Live] (3:14)
  10. Hot Stuff (3:26)
  11. You Got Me Runnin' (3:03)
  12. Everybody Loses Someone (4:26)
  13. Let's Go Back (3:49)
  14. Too Hot (3:58)
  15. I Gotta Find Her (3:20)
  16. Rock It (3:44)
avatar van nlkink
Gary deCarlo is de zanger die in 1969 Na, Na, Hey, Hey, Kiss Him Goodbye inzong. Het nummer belande op een B-kantje maar dat liedje werd zo populair dat het opgewaardeerd werd naar de A-kant. Vervolgens werd er een groep, Steam, geformeerd die met de hit aan de slag kon op radio, televisie en in de concertzalen. DeCarlo zat zelf niet in die groep. In 1970 was het alweer afgelopen met het succes en viel de 'groep' uitelkaar.
Dankzij CHIEP kunnen we op MM vaststellen dat DeCarlo in 2016 alsnog de hit en de naam Steam claimde. Het album staat voor een goed deel vol met heropnames. Mijn persoonlijke ervaring is dat heropnames zelden een verbetering zijn. Maar het kan zijn dat DeCarlo hiermee leuk de boer op kon in het schnabbelcircuit.
Het hele verhaal: https://medium.com/the-riff/the-story-behind-steams-na-na-hey-hey-kiss-him-goodbye-6a4c0b34bca1. Enjoy!