Ryuichi Sakamoto - Futurista (1986)

Alternatieve titels: Miraiha Yaro | Future Boy

Japan
Electronic / Avant-Garde
Label: Midi

1. Broadway Booie Woogie (4:30)
  2. Kohdo Kogen (Yellow Soil Plateau) (5:26)
  3. Ballet Mecanique (5:10)
  4. G.T. II (4:07)
  5. Milan, 1909 (4:19)
  6. Variety Show (3:57)
  7. Daikoukai - Verso Lo Schermo (5:25)
  8. Water Is Life (1:56)
  9. Parolibre (3:36)
  10. G.T. (4:28)
Nicci
Deze plaat heb ik nog niet op CD weten te vinden. Een van de beste platen van Sakamoto. Aangezien mij platenspeler naar de vuilnis is verwezen, ben ik benieuwd of iemand weet of deze uberhaupt op CD is verschenen?

avatar van dynamo d
Nicci schreef:

Futurista is voor zo'n 31 euro bij Bol.com te verkrijgen. Het album heet daar echter Miraiha Yaro. Zie: http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=1000004000057507&Section=MUSIC&lgl=1&plid=_6mR5Lc7X_wAAAEU0lhUXL32&lgl_BOL_OWNER_ID=1&lgl_Section=1

Ook bij de Duitse Amazon is Futurista te koop:

Prijs varieert daar van ca. 21 tot 41 euro.

Maar in ieder geval: dit album is dus ook op cd verschenen.

Nicci
gewelding. dank je voor de tip.