The Ace of Clubs - Benefist (2007)

Dance / Electronic
Label: Firstcask

1. Cordial (4:18)
  2. Electrip (5:37)
  3. Heathrow Hardcore Terminal (4:31)
  4. Classid (6:26)
  5. Whorgan (4:03)
  6. Whirr Jill (5:57)
  7. Benefist (7:07)
  8. Assid (3:23)
  9. Ecid (2:11)
  10. Analoaf (3:34)
  11. Patriotic Acid (5:23)
  12. Rubber Chunks (8:20)
  13. pHeel The pHorce (3:48)
  14. Fruitacid (3:36)
  15. Acidream (6:33)
avatar van John Doe
Heel lekker album van Luke Vibert dat sinds twee weken uit is, vlak na de release van de Rubber Traits EP. Ik mag Luke graag horen zoals hij hier komt. Eén van de personen bij uitstek die weet hoe leuke dansmuziek te maken in mijn opinie. Hij heeft een uitgekiend gevoel voor ritme en joligheid, joligheid die eens een keer niet leidt tot verlaging van de muzikale kwaliteit. Vrolijke, ingenieuze acid / electro is in dit geval het resultaat. Bijvoorbeeld een aanrader voor wie van The Tuss, Mr. Oizo of van AFX houdt.

en de dansende robots op de kaft heeft z'n zoontje getekend