Conway & Prodigy - Hell Still on Earth (2016)

1 stem

Label: Griselda

1. Rodney Little (4:59)
  2. Benz Window (5:45)
  3. Broken Safety (4:57)
avatar van Yestsida
Heerlijk.

3 briljante collaboraties van Conway the Machine en wijlen Prodigy gebundeld als de EP Hell Still on Earth, vernoemd naar een klassieker van Mobb Deep. Volledig geproduceerd door Daringer.

Het is jammer dat Prodigy een jaar later gestorven is want hij paste voorbeeldig op de sound van Griselda.

Rodney Little is geniaal, het is enkel zonde dat er zo'n lange outro aan vastgeplakt is. Benz Window en Broken Safety zijn ook subliem. 3 nummers is jammer genoeg wel heel karig en moeilijk te beoordelen. Zonde ook dat dit niet op streamingsdiensten staat en daarbuiten ook moeilijk te vinden is. Toch een obscuur projectje dit.

3,5*.