Jesse Aycock - Jesse Aycock (2021)

Roots / Rock
Label: Horton

1. Shed the Light (2:41)
  2. Wreck Like You (4:07)
  3. In Light (4:00)
  4. Passing Days (4:21)
  5. High Hopes (3:47)
  6. Sadder Than a Sunset (4:16)
  7. Past Life (4:32)
  8. Roll South (5:01)
  9. Second Chances Better Luck (3:31)
  10. Broken Rhymes (4:29)
  11. Snow Angels (3:12)
  12. Under the Gun (3:25)
  13. Woodland Park (3:27)
avatar van erwinz
Volledige recensie op de krenten uit de pop:
De krenten uit de pop: Jesse Aycock - Jesse Aycock - dekrentenuitdepop.blogspot.com

De Amerikaanse muzikant Jesse Aycock nam tot dusver genoegen met een plekje op de achtergrond, maar met dit geweldige album verdient hij absoluut een plek in de spotlights

Ik moest heel even wennen aan de bijzondere stem van Jesse Aycock, maar toen dat eenmaal was gelukt was ik verkocht. De Amerikaanse muzikant gaat op zijn titelloze album aan de haal met Beatlesque pop, rock en Amerikaanse rootsmuziek en overtuigt in alle genres. Het album is werkelijk prachtig ingekleurd, waarbij vooral de wat meer ingetogen en psychedelische passages aangenaam bezweren. De muzikant uit Tulsa schrijft ook nog eens geweldige songs , is een fantastisch gitarist en als zijn stem je ook te pakken heeft, blijft dit album maar doorgroeien. Voor mij is Jesse Aycock daarom de grootste ontdekking van de afgelopen week en een serieuze jaarlijstjeskandidaat.