menu

Cody Jinks - Adobe Sessions Unplugged (2021)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Verenigde Staten
Country
Label: Late August

  1. What Else Is New (2:50)
  2. Mamma Song (4:19)
  3. Cast No Stones (5:06)
  4. We're Gonna Dance (3:40)
  5. Birds (4:11)
  6. Loud and Heavy (3:34)
  7. David (4:35)
  8. Me or You (4:39)
  9. Folks (2:28)
  10. Ready for the Times to Get Better (2:58)
  11. Dirt (3:44)
  12. Rock and Roll (3:48)
totale tijdsduur: 45:52
zoeken in:
avatar van Tonio
4,0
Door Corona - en dan met name het wegvallen van tours - is er het laatste jaar minder nieuwe muziek uitgebracht. Veel artiesten brengen home recording albums uit, of live-albums. Zo ook Cody Jinks.

Na het recente prima live album Red Rocks Live brengt hij nu een unplugged-versie uit van zijn prachtige Adobe Sessions. Nou ja, niet helemaal unplugged, want volgens mij duikt er erg vaak een twang-gitaargeluid op of een pedal steel waar toch echt een stekker aan zit.

Maar afijn: het oorspronkelijke album uit 2015 blinkt vooral uit in de hoge kwaliteit van de songs. En dat wordt nu helemaal duidelijk door de semi-acoustische uitvoeringen. En dat levert een fijn album op.

Maar het wordt tijd voor nieuw werk van deze artiest. En dat treft: een paar dagen geleden schreef hij in een nieuwsbrief dat hij de hele maand mei in de studio zit en dat hij zat nieuw materiaal heeft. Ben benieuwd ...

Gast
geplaatst: vandaag om 10:18 uur

geplaatst: vandaag om 10:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.