Moritz von Oswald Trio - Dissent: Chapter 1-10 (2021)

Duitsland / Verenigde Staten

9. Chapter 8 (6:46)
  10. Chapter 9 (6:30)
  11. Chapter 10 (8:50)
  12. Epilogue (3:20)
Meesterwerkje! De lome bassen, bezwerende ritmes, spacy echo's en de harmonieën van Laurel Halo er doorheen verweven - ultiem luistergenot.

Poa
Vertical Ascent vond ik destijds niet heel bijzonder dus ben daarna afgehaakt, maar dit is een aanrader inderdaad!

avatar van Gyzzz
Bovenstaande berichten maken erg nieuwsgierig! Binnenkort eens achteraan gaan.

avatar van Gyzzz
Inderdaad een sterke en gebalanceerde plaat, die wat meer pit, avontuur en levensvreugde uitstraalt dan eerdere werken van dit trio. Daarmee valt de aanpak mooi op z'n plaats. Zeker een aanrader.

avatar van trebremmit
Doet soms wel denken aan Drive By van The Necks.

Aardig album wel, maar het mist wel wat om het de hele rit spannend te houden, mijn aandacht verslapt wat.