Mekong - End of the World (2021)

geen stemmen

6. Shame (2:31)
  7. The Hills (3:35)
  8. Krakow (4:13)
  9. Evil Man (4:09)
Op het eerste gehoor doet dit nogal 'minimalistisch' aan al vind ik het wel wat hebben. In eenvoud schuilt soms ook schoonheid. Uitzonderingen daargelaten maar wat vele nieuwe bandjes in het genre vaak ontberen is een goede zang. Zo ook hier en dat is jammer want voor mij staat of valt een band met de zang. Op zich zit het muzikaal wel goed, misschien op zoek gaan naar een goede zanger(es)? De zang hoeft zeker niet perfect te zijn maar je hoort hier duidelijk dat de zang vals is. Maar goed dat is mijn mening, misschien dat anderen het wel goed vinden. Wel een voldoende voor de muziek.

End of The World | Mekong - mekongsounds.bandcamp.com

*****