KennyHoopla & Travis Barker - SURVIVORS GUILT: THE MIXTAPE// (2021)

Pop / Punk
Label: Mogul Vision

1. Silence Is Also an Answer// (3:20)
  2. Estella// (1:58)
  3. Turn Back Time// (2:33)
  4. Survivors Guilt// (2:17)
  5. Hollywood Sucks// (2:33)
  6. It's Ok to Laugh, I Promise// (2:11)
  7. Smoke Break// (3:02)
  8. Nine to Five// (2:46)
avatar van Eddie
Ik liep hier bij stom toeval tegen aan (gister avond op een muziekzender op tv). Ik heb nu eenmaal een zwak voor Travis Barker, als ik hem zie trommelen blijf ik altijd hangen. Heerlijk om te zien dat hij behalve een zeer begenadigd drummer, multimiljonair en rockstar in eerste instantie gewoon een muziekliefhebber lijkt te zijn gebleven (getuigen zijn talloze samenwerkingen met een grote verscheidenheid aan artiesten). Zijn stijl is natuurlijk onmiskenbaar, maar dat maakt niet dat ik een beetje dubbel gevoel heb bij deze plaat. Het is wel goed, maar het Blink 182 sausje is wel heel erg nadrukkelijk aanwezig, ik had het ook geloofd als dit een nieuwe Blink plaat was geweest met een andere zanger. Daar komt ook het dubbele gevoel vandaan, het is een lekkere mix-tape, maar het is bijna een één op één kopie van Blink 182. Desalniettemin denk ik wel dat ik hier een ruime voldoende voor over ga hebben, daarvoor is het simpelweg goed genoeg! Beter goed gejat dan slecht bedacht!