Social Security - Dancing Head (1984)

Label: VIP

1. Dancing Head (4:00)
  2. The Wedding (5:00)
  3. Too Late (3:25)
  4. Blame Game (3:00)
  5. Nine Dragons (4:20)
  6. Call Me (4:50)
  7. The Window (6:20)
  8. Call Me [Demo] * (3:44)
  9. Terry [Demo] * (3:05)
  10. Dancing Head [Demo] * (3:46)
  11. Too Late [Demo] * (3:20)
  12. Seven Dragons [Demo] * (3:45)
  13. The Window [Demo] * (3:35)
  14. Desmond Bagley [Live] * (4:22)
  15. City Square [Live] * (2:31)
  16. The Wedding [Single Mix] * (4:05)
zaaf
plaats es een berichtje! leuk voor ons, muziekolofieliolos, maar voor de muzikanten ook hoor.
ik heb indertijd veel en nu soms nog, erg genoten van deze band. beetje gelikt, beetje schuren. goeie zang, fijne gitaar, ach bas (mijn ding) en drums ook lekker. maar de composities, zijn onnederlands goed. enjoy!

avatar van WesleyX16
Ik vind onNederlands goed een nare uitdrukking. In Nederland wordt er net zo goede muziek gemaakt als in de rest van de wereld. Dit bandje is bekend van de Verrukkelijke 15. Bij de VARA en vooral VPRO werd er betere muziek gepromoot. En natuurlijk is The Wedding een prijsnummer. Maar voor de rest klinkt het allemaal lekker.