Kunt U Mij de Weg naar Hamelen Vertellen Meneer? (2000)
Alternatieve titel: De Originele Liedjes uit de Gelijknamige KRO Televisie Serie
1 stem
Pop / Score
Label: Mercury
Rob de Nijs, Ida Bons, Ab Hofstee, Martin Brozius en Televisie Kinderkoor o.l.v. Henk van de Velde - Kunt U Me de Weg Naar Hamelen Vertellen, Meneer? (2:25)
Rob de Nijs, Loeki Knol, Ab Hofstee, Martin Brozius, Will van Selst en Televisie Kinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Op het Hofbal (3:08)
Rob de Nijs en Televisie Kinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Hé, Kom op 'T Balkon (3:09)
Will van Selst - Ik Gaf Mijn Lief... (2:11)
Martin Brozius - Rambam, de Rimboe In (2:43)
Televisie Kinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Hemeltje, Hemeltje (2:04)
Rob de Nijs - De Trol van Roelofarendsveen (1:59)
Rob de Nijs - Het Vliegend Vloerkleed, Kamerbreed (2:37)
Ida Bons - De Prins van Doedel aan de Vlier (2:27)
Henk Molenberg - Maar een Tovenaar... (3:23)
Marnix Kappers - Ik Heb Geen Harp (2:11)
Luc Lutz - Pipijn Wordt 1002 (2:56)
Rob de Nijs - Hé-ho Achter Me Aan (1:44)
Rob de Nijs - Op een Gele Bezem in de Zon (2:46)
Lex Goudsmit, Rita Corita, Rob de Nijs, Loeki Knol en Ab Hofstee - De Thee Is Heet en de Taart Staat Klaar (2:49)
Gerard Cox en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Kom in de Kudde (3:13)
Rob de Nijs, Marnix Kappers en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Prinsenlied (2:27)
Loeki Knol - Ach, Ach Rattenvanger (3:19)
Rob de Nijs - De Hameler Horlepiep (2:31)
Rob de Nijs - Weet U Ook de Weg Naar Morpuys (3:36)
Rob de Nijs - Geen Tijd voor Hollebollegijs (2:52)
Ab Hofstee - Vermommen Is een Vak (2:31)
Rob de Nijs - 't Spook met Spikkeltjes (2:33)
Rob de Nijs - In een Spelonk (2:24)
Rob de Nijs - Gonda van Hillegom (2:11)
Leen Jongewaard - Ik Ben Gruis (0:27)
Jan Blaaser - Niemand Weet (Repelsteeltje) (2:52)
Loeki Knol, Rob de Nijs, Ab Hofstee, Martin Brozius, Will van Selst en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Gejaagd door de Wind (4:38)
Hetty Blok, Georgette Reyevski, Rita Corita en Betty Smeets - Iene Miene Mon (Ontwaak) (3:06)
Rob de Nijs - Er Gaat Helemaal Niets Boven Jou, Lidwientje Walg (3:23)
Loeki Knol, Jan Blaaser, Rob de Nijs, Ab Hofstee, Martin Brozius en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Reizen op een Reus (3:56)
Maelys Morel, Ab Hofstee, Martin Brozius, Loeki Knol, Rob de Nijs en André van den Heuvel - Poppenkast Voor, Poppenkast Na (3:05)
Loeki Knol, Rob de Nijs, Will van Selst, Martin Brozius, Ab Hofstee en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Er Is een Lied Dat Komt en Dat Gaat (3:10)
Ab Hofstee en Martin Brozius - De Poedelpoel (2:48)
Rob de Nijs, Loeki Knol en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Tijd Vliegt (2:52)
Martin Brozius, Loeki Knol en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Grote Grutten Wat een Grote Grot Is Dat (2:47)
Loeki Knol en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Schipper Mag Ik met Je Mee (3:24)
Enny de Leeuwe, Liesbeth Struppert, Mimi Kok, Eva Smith en Ellen Verhey - Trollentrappel (2:15)
Loeki Knol, Rob de Nijs, Martin Brozius, Ab Hofstee, John Lanting en Het Televisiekinderkoor o.l.v. Henk van der Velde - Liefje, Liefje Lach (3:35)