David Hasselhoff - Party Your Hasselhoff (2021)

geen stemmen

Label: Restless

1. Sweet Caroline (3:42)
  2. I Was Made for Loving You (4:05)
  3. The Passenger (4:54)
  4. Damnit I Love You (3:13)
  5. Can't Help Falling in Love (2:53)
  6. (I Just) Died in Your Arms (4:01)
  7. Always on My Mind (3:38)
  8. Right Here Waiting (3:51)
  9. Hungry Eyes (3:49)
  10. It Never Rains in Southern California (3:46)
  11. We Didn't Start the Fire (4:22)
  12. I Will Carry You (4:19)
avatar van Jazper
Die heeft dus ook niet stilgezeten tijdens de crisis!
Met een carrière die tegen de 40 jaar aanloopt, lijkt ie nog vol energie te zitten.

avatar van nlkink
Covers galore! Dit zal vooral in Duitsland en Luxemburg een enorme impuls geven aan 'The Hoff's' carrière.

avatar van Poles Apart
Iggy Pop pas maar op!

The Passenger

avatar van Fathead
Wat een goeie hoes van Hassel & the Hoffs!

Poles Apart schreef:
Iggy Pop pas maar op!

The Passenger

Denk dat ik liever Iggy Pop hoor met een ( bewerking van ) nummer van David Hasselhoff

avatar van Marty McFly
David heeft zoals bekend destijds eigenhandig de Berlijnse muur neergehaald. Komt dit album net op tijd om een einde te maken aan de crisis in Afghanistan? We gaan het zien!

avatar van Minneapolis
Fathead schreef:
Wat een goeie hoes van Hassel & the Hoffs!

Ik ben teleurgesteld in het horloge.

avatar van Aladdin
Covers, dus er wordt geen beroep gedaan op z'n songschrijver-skills. En dan natuurlijk die stem.
Dit kan eigenlijk niet fout gaan.