George Thorogood and The Destroyers - Half a Boy Half a Man (1999)

Blues
Label: Sanctuary

1. I Don't Trust Nobody (5:05)
  2. Double Shot (3:14)
  3. 99 Days in Jail (3:56)
  4. Half a Boy, Half a Man (3:30)
  5. As Long as I Have You (4:06)
  6. B.I.G.T.I.M.E. (3:10)
  7. Be Bop Grandma (4:01)
  8. Nothing New (3:27)
  9. Just Passin' Thru (4:45)
  10. Hellbound Train (4:59)
  11. Not Tonight (3:23)
avatar van indana
Het leuke van de albums van Thorogood is dat ze allemaal de zelfde kwaliteit hebben. Het maakt niet zoveel uit welke je je aanschaft, op elk album staat lekkere zompige up tempo rock met teksten die een waarheid zijn als een koe. Met name tijdens live concerten komt deze muziek goed tot zijn recht (al heb ik gemerkt dat dan het dragen van gehoorbescherming geen overbodige luxe is...) . Typisch geval van It's only Rock & Roll but i like it

EVANSHEWSON
Yeh, indana, een plaat van deze bluesrocker is altijd fun. Dàt weet je gewoon. Zo ook weer deze.
Wel raar dat ik zelden méér dan 3.5 kan geven, dat heeft dan weer met een beetje wisselvalligheid te maken, denk ik.

***1/2

avatar van Kees-Jan
Deze scoort bij mij net wat hoger dan de andere albums van George en zijn mannen. Er staan eigenlijk geen zwakke nummers op.