Tuesday the Sky - The Blurred Horizon (2021)

Rock / Electronic
Label: Metal Blade

1. Half Remembered (4:51)
  2. Near Light (4:33)
  3. Cwmwl (3:48)
  4. Where the Enemy Sleeps (3:50)
  5. Laudanum Dream (5:25)
  6. Hypneurotic (4:04)
  7. Later, Then Now (3:35)
  8. Near Dark (3:48)
  9. Half Forgotten (4:24)
  10. The Blurred Horizon (3:56)
  11. Everything Is Free (4:07)
avatar van gigage
Soloprojectje van Fates Warning gitarist Jim Matheos. Verwacht geen prog metal maar een rustig kabbelend gitaarplaatje met mooie klanken. Meer iets voor laat op de avond met een boek bij de hand of zoiets.

avatar van king_pin
13 in een dozijn post rock van de laagste plank. niet slecht hoor, instrumentale muziek als dezez klinkt altijd wel prettig maar het is gewoon saai. Zeker als je namen als Jim Matheos en Kevin Moore in de band hebt zitten. Die hebben allebei zo'n eigen stijl en daar is hier niets van terug te horen. Daardoor voor mij een grote teleurstelling, ik wist namelijk niet dat Kevin Moore nog muziek uitbracht. Groot liefhebber van z'n Chroma Key albums. Lloyd Hanney speelt ook mee en dat is nog de meest logische connectie omdat hij ook in God is an Astronaut speelt.
Ja deze muziek is God is an astronaut als ze te moe zijn om naar de ruimte te vliegen en maar thuis blijven.