Dave East & Harry Fraud - HOFFA (2021)

Label: FTD

1. The Disappearance (2:53)
  2. 60 for the Lawyer (2:34)
  3. Diamonds (2:49)
  4. Just Another Rapper (2:32)
  5. Go Off (2:26)

met G Herbo

6. Uncle Ric (2:49)

met Benny the Butcher

7. The Product (3:22)
  8. Money or Power (2:33)

met Jim Jones

9. I Can Hear the Storm (3:41)
  10. Dolla and a Dream (2:57)

met Steven Young

11. Count It Up (2:57)

met French Montana

12. The Win (2:48)

met Cruch Calhoun

13. Yeah I Know (2:48)

met Kiing Shooter

14. Red Fox Restaurant (2:58)

met Curren$y

avatar van NL_RAPPIN
heeeeel veel zin in

avatar van DopeLemon
Keihard zeg dit, heerlijke beats ook weer van Harry Fraud.

Mijn favorieten zijn Diamonds en Red Fox Restaurant. Zelfs Curren$y doet zijn best hier.

avatar van Yestsida
Toevallig eerder dit jaar andere projecten van Dave East ontdekt.

Zijn soloalbum op het label van Nas deed me echter niets maar zijn collaboratiealbum met Styles P viel wel in de smaak bij me. Niet lang nadat ik die 2 projecten een kans gegeven had kwam deze rapper ineens met dit collaboratiealbum met producer Harry Fraud. Zonder veel verwachtingen begon ik aan HOFFA.

Dit is wel een stuk beter dan Survival hoor. De producties van Harry Fraud passen uitmuntend bij de grauwe stem van Dave East. Gewoon een erg solide album dat vooral de succesrun dat Harry dit jaar heeft mooi verderzette.

Dave moet het vooral van de producties hebben vrees ik. Ervan uitgaan dat zijn tweede soloalbum zo goed zal worden als dit durf ik toch niet.

Benny (The Plugs I Met 2 EP), Jim Jones (The Fraud Department) en Curren$y (Regatta) komen wederom strak op de beats van Harry Fraud.

avatar van martintenhoove
Zeker een dope album van dave east.
ik heb zijn eerdere albums ondekt die zijn .
ook goed vooral zijn album uit 2016 Kairi Chanel .
en harry fraud produceert goed .
mijn favo.s zijn diamonds en uncle rik met benny he butcher